September Favorieten: Schmidt's deodorant, Ganni jurk, Milk Make-up & meer!

De maand September is voor mij voorbij gevlogen - mensen komen terug van vakantie en zijn recharged & ready, en dat merk je. Heerlijk, die nieuwe energie! Ik heb een aantal favorieten waar ik je weer haarfijn over wil vertellen, waaronder een heerlijke natuurlijke deodorant van Schmidt's en en heel bijzonder parfum van Paris Montale. Lees maar mee!

Al een tijd speel ik met de gedachte om bewuster om te gaan met de beauty producten die ik gebruik. Zo vind ik het ontzettend onnodig om beauty producten te gebruiken die getest zijn op dieren en komt er bij mij alleen nog maar cruelty free binnen. Maar, ik wil ook bewuster omgaan met welke ingrediënten ik op mijn huid smeer. Ik had een tijdje last van gezwollen lymfeklieren onder mijn oksel. Altijd gebruikte ik trouw Rexona Max Pro, wat werkt als een trein maar wel vol zit met aluminiumzouten.Daarom besloot ik over te stappen naar een iets meer milde en natuurlijke formule. Het werd de Schmidt's Rose + Vanilla Natural Deodorant. De verwachting was dat het contrast tussen de twee erg groot zou zijn, maar het viel me alles mee. De natuurlijke formule met baking soda en magnesium werkt goed genoeg voor mij - ik heb geen last van natte plekken of geurtjes. Daarnaast ruikt hij ook nog eens overheerlijk. Jep, ik ben om!

Ik ben dol op loose leaf thee, en één van mijn favorieten op dat gebied is een merk van eigen bodem: Betjeman & Barton. Mijn zusje die dikwijls in Den Haag komt stuurde ik langs de winkel en ze nam  twee theeën voor me mee: de Denneweg Melange, een heerlijke zoete groene thee met perzik en aardbeien die ik al kende. De andere thee was Amours: een zwarte, Chinese thee met tropisch fruit als ananas, mango en sinaasappel. Zó lekker! 

Uiteraard kon deze niet ontbreken van mijn lijst: mijn nieuwe Chloé Tess bag in Small. Oh, ik ben er dol op! Sinds ik hem heb gebruik ik hem constant en hij lijkt bij iedere outfit te passen. Hier kan je wat uitgebreider over het (niet vlekkeloze) koopproces lezen.

Toen ik stage liep een aantal jaren terug, kan ik me nog goed het parfum herinneren dat mijn baas altijd droeg. Ik vond het zó lekker! Ik wist het precies als hij voór mij in de lift had gestaan, want dan rook ik zijn heerlijke parfum nog in de lift. Heel sterk, maar ik houd ervan. Het is de geur Aoud Night van Paris Montale. Aoud is een heel bijzonder en zeldzaam ingrediënt, het komt namelijk uit het hars van een bepaalde boomsoort. Het is een ontzettende kenmerkende geur, you love it or you hate it - and I love it! In Taormina kocht ik hem bij Narcisse, een ontzettend leuk niche parfumzaakje.

Deze heerlijke maxi jurk van Ganni scoorde ik in de sale. Het is zo'n fijne jurk, ik draag hem naar zo'n beetje alles. Het patroontje is apart en uniek, maar toch chique. Door de diepe hals is hij, ondanks dat het een lang, bedekkend gewaad is, toch nog een beetje cheeky. Ik draag hem het liefst als het zo rond de 20 graden is met een zonnetje, maar hij kan nog prima mee in de herfst, met een stoer paar laarzen eronder. Zó blij mee! 

Oh, wat is Milk Make-up toch een fantastisch beauty merk! Milk komt uit New York en is van het kaliber Glossier - helemaal van deze tijd dus. Het merk staat in het teken van zelfexpressie. Alle producten zijn 100% vegan en cruelty-free, en werken helemaal top. Ik ben vooral verslaafd aan de Kush Lip Balm en de Hydrating Face Mask, met, jawel - cannabis zaad olie. Check vooral ook even de té leuke Instagram!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd? Laat het me weten in de reacties!

Vorige
Vorige

Verhuisd naar Rotterdam!

Volgende
Volgende

Onderweg naar onafhankelijkheid