Over

👋Hi! Ik ben Maaike Fontein.

Op deze blog deel ik persoonlijke artikelen over onderwerpen waar ik enthousiast over ben. Op dit moment zijn dat:

Airplane on Twitter Twemoji 13.0Reizen. Het liefst zo ver mogelijk. Ik heb een vreemde voorliefde voor luxe hotels en resorts – ik kan uren hotel reviews lezen en lijstjes maken van hotspots die ik ga bezoeken. In plaats van een bucket list met activiteiten heb ik een bucket list met hotels waar ik ooit wil slapen.

Open Book on Twitter Twemoji 13.0 Zelfontwikkeling. Op dit moment lees ik veel over financiële onafhankelijkheid. Door de coronacrisis heb ik mij verdiept in andere zaken dan voor mij gewoonlijk, zoals koken, bakken, planten en programmeren. Op deze blog deel ik mijn verpeinzingen over deze onderwerpen.

Lipstick on Twitter Twemoji 13.0Beauty & fashion. Vooral als uiting van creativiteit. Ik geniet van uitbundige make-up looks en persoonlijke stijl. Ik houd je graag op de hoogte van mijn favoriete producten.

Laptop on Twitter Twemoji 13.0 In het dagelijks leven ben ik marketing trainee bij Unilever. Op dit moment ben ik assistant brand manager voor in het Home Care team.

Camera with Flash on Twitter Twemoji 13.0 Je kan me ook volgen op Instagram voor foto’s uit mijn dagelijkse leven.

Star on Twitter Twemoji 13.0Verder review ik films op Letterboxd en boeken op Goodreads.

Contact

Je kunt mij mailen op maaike@maaikefontein.nl. Vragen en niet-zakelijke berichten kun je ook sturen via Instagram!

Ik heb ook een maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een overzicht van de laatste maand deel. Daarin lees je o.a. een fotoverslag van de laatste gebeurtenissen, mijn laatste toffe vondsten en mijn favoriete producten van de maand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *