Januari favorieten

De eerste maand van het nieuwe jaar voelde voor mij een beetje als een soort testmaand; een maand waarin je oude gewoontes nog héél even doorzet (gewoon, om het af te leren) en nu nieuwe kracht en energie hebt gevonden om jezelf te ontwikkelen en te verbeteren. Ik vind dat het nieuwe jaar officieel pas in februari begint! Gelukkig kunnen we wél alvast terugkijken naar mijn favoriete producten van de maand januari.

Poké bowl

Hallo, ik ben Maaike en ben verslááfd aan poké bowl. Dit van oorsprong Hawaiiaanse gerecht is een soort mix tussen sushi en salade, bestaande uit rijst, gemarineerde rauwe vis en verschillende toppings als bijvoorbeeld edamame, gebakken uitjes, avocado, en zeewier. Het Poké Bowl filiaal aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam zit gevaarlijk dich tbij mijn werk, dus het wil nog wel eens gebeuren dat ik daar na mijn werk mijn avondeten haal. Mijn favoriet is de Aloha Salmon, dus mocht je in de buurt zijn, probeer die dan zeker eens!

Acne Studios Canada sjaal

Deze sjaal is - en ik citeer mezelf even, want dat is super cool om te doen - "de allerbeste lap stof die je ooit in je leven zal kopen". Serieus, sinds ik hem kocht, heb ik hem bijna elke dag gedragen. Ik denk er zelfs al aan om een tweede te kopen, in het rood. De sjaal is lekker lang en breed en de kleur is de allermooiste kleur donkerblauw die ik ooit op een sjaal heb gezien. Doordat de sjaal van scheerwol is gemaakt (dit is de wol van de allereerste schering van een schaap, het zachtste en fijnste wol. Weer iets geleerd) houdt hij perfect je lichaamstemperatuur vast, maar wordt hij ook niet té warm. Vocht laat hij perfect door zodat je niet zweterig wordt en het is het ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam. IK HOU VAN DEZE SJAAL.

Nina's Marie Antoinette thee

Ik ben gek op thee en verzamel ook graag verschillende soorten. Deze ultraschattige thee heb ik meegenomen uit een winkeltje in Parijs en sindsdien is het mijn dagelijkse traktatie geworden. Het is een donkere thee met stukjes appel en rozenblaadjes. En zeg nou zelf, alleen voor het blikje zou je hem al meenemen, toch?

PCA Skin Creamy Cleanser & Collagen Hydrator

Nadat ik een huidbehandeling heb gehad bij KNAP Institute ben ik verslaafd geraakt aan deze twee producten van PCA Skin. Ik kende het merk niet, maar blijkbaar is het een medisch georiënteerde verzorgingslijn met fijne producten die al zo'n 25 jaar meedraait. De creamy cleanser en de collagen hydrator zijn perfect voor mijn droge huid. Sinds ik dit duo gebruik merk ik een enorm verschil; mijn huid voelt meer gehydrateerd aan en ik heb minder onzuiverheden.

Urban Outfitters 'Lady' mok

Deze té leuke mok van Urban Outfitters kreeg ik voor mijn verjaardag en sindsdien is het mijn favoriete mok geworden. Ik ben gek op grote mokken om thee of koffie uit te drinken en deze is echt de perfecte maat. Plus, plak ergens een prent van boobies op en ik wil het hebben.

Glossier Body Hero Daily Oil Wash

Ik ben gek op zo'n beetje alles wat Glossier maakt en de Daily Oil Wash is geen uitzondering. Het fijne aan dit product is dat het een olie is, die wanneer je hem onder de douche aanbrengt op je huid verandert in een heerlijk, verzorgend schuim. De geur is heel zacht en poederig, haast baby-achtig (dat is goed, heus!). Ook vind ik het fijn dat het een pompflacon is. Glossier strikes again. 

MAC lipstick in Velvet Teddy

Sinds ik deze lipstick vann MAC heb gekregen voor mijn verjaardag, zit deze standaard haast iedere dag op mijn lippen. Het is voor mij de perfecte, my lips but better kleur voor elke dag.

Lush Snow Fairy Body Conditioner

Als jij mij zou vragen wat mijn favoriete product is van Lush is, zeg ik meteen de body conditioners. Het is zó goed verzonnen! Je gebruikt het zo: als laatste stap in de doucheritueel smeer je je in met body conditioner. Daarna spoel je het af en wat overblijft is een laagje verzorgende boter die werkt als een bodylotion. Perfect voor luie mensen zoals ik die geen zin hebben om na het douchen nog te smeren met bodylotion! Zo behoud je ook in de winter een zachte, gehydrateerde huid. En dan heb ik het nog niet eens over de geur gehad! Snow Fairy ruikt naar zoete snoepjes en suikerspinnen. Deze body conditioner bestaat uit hydraterende mango, cacao- en avocado boter. Helaas komt het product uit de gelimiteerde kerstcollectie en is het nu niet meer verkrijgbaar, maar volgend jaar ga ik zeker weer een voorraad inslaan.

Op naar februari! 

Vorige
Vorige

Beauty producten uit de USA

Volgende
Volgende

Eten bij: Sushisamba