Beauty producten uit de USA

Een vriend van de familie is geboren en getogen in de Verenigde Staten en wanneer hij teruggaat om zijn familie te bezoeken, mag ik altijd heel lief zijn thuisadres gebruiken om spullen van Amerikaanse websites te bestellen. Want, er zijn veel toffe merken in Amerika, maar bestellingen uit the States zijn duur door de hoge verzendkosten, importkosten en meer van dat soort ongein. Plus, sommige merken verzenden niet eens naar Europa. Dus maak ik gretig misbruik van zijn liefdadigheid en bestel ik een shitload aan make-up wanneer hij daar is. Laatst heeft hij weer een bestelling voor mij meegenomen. Ik zal je vertellen wat mijn eerste indrukken zijn van deze mooie producten.

Één van mijn favoriete merken, Glossier, verzendt haar producten niet naar Nederland. Booo! Tot daar verandering in komt moet ik via deze manier aan de spullen komen. Glossier is het allerleukst om hun overdadige gebruik van millennial pink, de eerlijke, fijne, no-nonsense producten en het feit dat zij hun bestellingen standaard versturen met stickers om je producten te pimpen. Hoe leuk!

De Glossier Boy Brow heb ik al twee keer eerder gekocht en er is tot nu toe nog geen wenkbrauwproduct dat hieraan kan tippen. Dit is de allerfijnste wenkbrauwgel evah, met precies de juiste hoeveelheid kleur.

De Glossier Birthday Balm Dotcom is een samenwerking met de geweldige Milk Bar in New York en Glossier, een match made in heaven. Deze veelzijdige lippenbalsem ruikt naar vanille en heeft een fijne shimmer.

Ik was heel benieuwd naar de Cloud Paint van Glossier, een vloeibare blush geïnspireerd door het kleurenpalet van rozige wolken. Het ziet ernaar uit dat dit weer een van mijn all time favorieten wordt; de blush blijft lang zitten, is makkelijk in gebruik en is perfect voor mijn droge huid.Dan had ik nog een gigantische hoeveelheid make-up besteld bij Sephora. Sephora is ook vanuit Frankrijk te bestellen, maar het ging mij vooral om de merken die niet via de Franse website te bestellen zijn, zoals Drunk Elephant en It Cosmetics.

De T.L.C. Sukari Babyfacial van Drunk Elephant is het duurste product uit de bestelling en ook hetgeen waar ik het meest benieuwd naar was. Dit is een exfolierende peeling samengesteld met natuurlijke ingrediënten. Na een paar keer gebruiken kan ik zeggen dat mijn huid er gezonder, frisser en glowiereruit ziet. Drunk Elephant is een van mijn favoriete merken geworden.

Na wat lovende reviews te hebben gelezen besloot ik de Your Skin But Better CC Cream van It Cosmetics te bestellen. Tot nu toe bevalt hij erg goed! Hij heeft een fijne dekking zonder dik te zijn, heeft hoge SPF en voelt hydraterend aan voor mijn droge huid.

De Kat Von D Tattoo Liner is een klassieker en een all-time favoriet van mij. In mijn ogen is er geen betere zwarte vloeibare eyeliner op deze planeet te vinden.

De Fenty Beauty Gloss Bomb heeft zo'n prachtige, universele nude tint die volgens mij werkelijk iedereen goed zou staan. Hij voelt verzorgend op de lippen en laat ze er meteen voller uit zien, maar hij blijft niet lang zitten. Ik moet hem wel snel opnieuw weer aanbrengen.

Ook dit is in mijn ogen een kleur die iedereen goed zou staan. De Fenty Beauty Stunna Lip Paint droogt mat op, zit fijn op de lippen en blijft echt mega lang zitten. Pas wel op met vlekjes, want als je een beetje zoals ik ben dan zit de rode kleur na het eten op je kin.

Oke, deze zat niet in de bestelling, maar ik wilde hem toch even noemen omdat dit ook een van mijn favoriete producten geworden die ik nu bijna dagelijks gebruik. De Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick in Bond Girl is de perfecte everyday kleur die net even iets roziger is dan een standaard nude kleur. Je merkt het, ik ben erg positief over al deze producten, wat ik eigenlijk van tevoren ook wel had verwacht. Ik ben een vrij bewuste koper, ik doe altijd goed onderzoek naar de spullen die ik koop. Dit neemt niet weg dat verwachtingen ook wel eens niet waargemaakt kunnen worden, maar met deze lading had ik geluk!

Wat zijn producten die jij graag wilt maar die alleen in de USA te koop zijn? Of die gewoon moeilijk verkrijgbaar zijn? Let me know! 

Vorige
Vorige

Hotspot: Karaoke bij Duke of Tokyo

Volgende
Volgende

Januari favorieten