Persoonlijk

Radiostilte doorbreken

Er is best een lange tijd stilte geweest op de site! Eigenlijk kan je ervan uitgaan, hoe stiller het hier is, des te meer dingen er spelen in mijn leven. Deze stilte had ook weer een goede reden, namelijk:

Het uitzicht op Rotterdam vanuit kantoor

Nieuwe baan

Zoals je misschien wel of niet weet, werk ik sinds 1 maart als marketing management trainee bij Unilever! Dit is by far het grootste, leukste en meest uitdagende avontuur in mijn leven tot nu toe. Sinds een paar dagen ben ik begonnen op kantoor bij Dove en tot nu toe is het werk alles waar ik op hoopte en meer. Maar, het is ook ontzettend intensief. De werkdruk is hoog komt veel op me af, vandaar dat ik weinig tijd heb voor mijn hobby’s. Maar, ik leer elke dag ontzettend veel. Daarnaast is werkelijk waar iedereen vriendelijk en relaxed. Ik heb het gevoel dat ik alles kan vragen, wat een hoop scheelt. Tot slot maak ik deel uit van een geweldig gedreven team, dus ik maak me geen zorgen.

Amalfi coast!

Vakantie naar Amalfi geboekt

Work hard, play hard, zullen we maar zeggen? Ik heb samen met mijn ouders en mijn zusje twee weken vakantie geboekt. In de zomer vliegen we naar Italië, waar we twee heerlijke weken aan de Amalfi kust zullen vertoeven. Het is lang geleden dat ik een echte zonvakantie heb gehad, dus ik kijk er ontzettend naar uit.

Tattoo genomen

Aan het begin van de maand mijn tweede tattoo laten zetten! Ik wilde iets puur voor mezelf doen, om te vieren dat er een hoop dingen goed gaan in mijn leven en ik nu zo’n fijne baan heb. De tattoo is gezet door Joey de Boer, die naast mega getalenteerd ook nog eens een super gezellige en warme gast is waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Zijn werk is heel fijn en subtiel. Het tattootje is geïnspireerd door mijn favoriete boek, Le Petit Prince.

Ola Swirl’s goes Black

Zwart ijsje gegeten

Nu ik bij Unilever werk voel ik ook een beetje de morele plicht om onze producten supporten! Wat een straf… 😉 Dit was een limited edition ijsje van Ola Swirl’s, die helemaal zwart was. Hoe cool! Hij smaakte gewoon naar vanille. En E-nummers. Maar, als je een beetje eetmanieren hebt zoals ik, dan zit je daarna flink onder de zwarte spetters. En dan heb ik het nog niet eens over de kleur van je uitwerpselen na het eten van dit ijsje…

Mijn yogastudio: Balanzs in Rotterdam

Begonnen met yoga

Tot slot wil ik nog mijn nieuwste hobby delen: yoga! Door mijn nieuwe baan ben ik tegenwoordig erg op zoek naar balans en ontspanning. Dit heb ik deels gevonden op de yogamat! Ik ga naar Balanzs in Rotterdam, een fantastische yogastudio met goede leraren die weten wat ze doen.

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte. Hopelijk heb ik snel een fijne werk- en vrije tijd balans gevonden en kan ik wat meer tijd spenderen aan mijn hobby’s: fotograferen en stukjes schrijven. Peace!

 

2 Comments Add New Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *