Persoonlijk

Nieuwsbrief

Ik heb besloten om mijn persoonlijke maandoverzichten niet langer als blogpost te publiceren, maar als maandelijkse nieuwsbrief te versturen. Waarom ik deze switch heb gemaakt, is omdat ik enorm geniet van mijn gedachten en laatste ontdekkingen (vaak in de vorm van kleine merken en mooie dingen) met jullie te delen. Als een soort openbaar notitieboekje. Maar als blogpost komen deze hersenspinsels minder goed tot hun recht. Omdat ze meer aan tijd gebonden zijn, en ik de content op mijn blog relevant voor alle tijden wil houden.

Dus, een nieuwsbrief! Als je je inschrijft kan je eens per maand een fotoverslag verwachten van mijn afgelopen maand, gedachten over onderwerpen (zoals reizen, beauty, fashion en financiële onafhankelijkheid), recensies van mijn laatst gelezen boeken, series en films, nieuwe gave merken die ik heb ontdekt en aanbevelingen van mijn favoriete producten!

Je kan je via deze link inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met daarin een overzicht van al mijn belangrijke gebeurtenissen, laatste toffe vondsten en mijn favoriete producten van de maand!

Je kan me ook volgen op Instagram voor foto’s uit mijn dagelijkse leven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *