Happy list #3 – Lockdown editie

Omdat het juist nu in deze tijd, wanneer het wat lastiger is om de positieve dingen te zien, belangrijk is om stil te staan bij de zaken die je blij maken en waar je nog steeds dankbaar voor bent. Dus, bij deze. Dit zijn de dingen die mij afgelopen tijd blij hebben gemaakt!

πŸ’œ Urenlang videobellen met vriendinnen πŸ’œ Zo veel tijd kunnen doorbrengen met mijn lief Thijs πŸ’œ Broodjes van Vermeyden halen tijdens de lunchΒ πŸ’œ Bomvol inspiratie zijn om te bloggen en video’s te maken πŸ’œ Animal Crossing: New Horizons spelen met mijn zusje πŸ’œ Simon Sinek’s TED Talk: Start with why πŸ’œ Kinfill homecare – een heel mooi nieuw, duurzaam home care merk van Nederlandse bodem πŸ’œ Leren koken πŸ’œ Dat ik zo’n fijne manager heb die veel aandacht heeft voor mijn persoonlijke ontwikkeling πŸ’œ Dalgona koffie πŸ’œ Kindred Black – ik heb nog nooit zo’n prachtig beauty merk gezien met zo veel aandacht voor duurzaamheid! πŸ’œ Ramen en sushi eten met Thijs πŸ’œΒ Recepten proberen (zoals rijstebrij en martabak loempia’s) van crisiskoken.nl πŸ’œ Tweedehands een Ganni jurkje besteld dat ik lange tijd op het oog had πŸ’œ Frietjes halen en buiten in de zon eten πŸ’œ Losgaan in de Tarte sale πŸ’œ Dat mijn huid mij duidelijk dankbaar is dat ik geen make-up draag – de conditie is beter dan dat die in tijden is geweest πŸ’œΒ Een verrassingsdoos ontvangen met allemaal heerlijke etenswaren uit Rotterdam – kaas, wijn, koekjes, biertjes, brood, chocolade… Heerlijk! πŸ’œΒ In de tuin van mijn ouders van de zon genieten πŸ’œ Pioenrozen voor mezelf kopenΒ πŸ’œ Fantaseren over de reizen die we gaan maken in de toekomst πŸ’œ Pangsit goreng eten bij Oma πŸ’œ Veel tijd hebben om films te kijken, een hobby die ik eigenlijk een beetje vergeten was πŸ’œ Verse groenten en bijzondere boodschappen bestellen via Rechtstreex πŸ’œ Wandelen door natuurgebied in het zonnetje, dankbaar dat het nog kan πŸ’œ

Deze blijmakers wilde ik nog met je delen:

πŸ’œΒ Deze knuffelcroissant… HOE LEUK! Hij is van Jellycat en kost €27,-. Als ik deze koop heb ik officieel de controle over mijn leven verloren, maar… Ik wil ’em!

πŸ’œ Deze keramiek wierook houders van Liv & Dom. Zo weird, can’t help but love it.

πŸ’œ Deze Chanel tas in de vorm van een menu kaart… Hoe tof! Niet per se de eerste Chanel tas die ik zal aanschaffen, maar hier wil je toch mee op een terras in Parijs zitten.

πŸ’œ Mijn nieuwe roze melkopschuimer – beste corona aankoop tot nu toe! Ik gebruik hem zΓ³ veel!

Welke dingen hebben jou blij gemaakt de afgelopen tijd! Deel het in de reacties!Β 

Comments (2)

  1. chinito

    Jou blog posts maken mij blij! alleen maar liefde en positivity die iedereen nodig heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.