Favoriete plekken Favoriete plekken in Nederland

Hotspot: Karaoke bij Duke of Tokyo

Oh jongens, afgelopen donderdag was ik toch op zó’n leuke plek, namelijk Duke of Tokyo in Amsterdam. Duke of Tokyo is een karaokebar geheel over-the-top gedecoreerd in Japanse stijl, inclusief neonlichten en zwaaiende katjes. Ik was hier voor een ‘wisselfeest’ van werk, omdat er een hoop mensen weggaan en er nieuwe mensen (waaronder ik!) op de afdeling zijn gekomen. EN, er was een karaokeruimte afgehuurd. Wát een feest was dat zeg.

Duke of TokyoDuke of Tokyo

Het interieur van de club is dus echt FANTASTISCH. Oké, toegegeven, plak ergens een Japans thema overheen en mij heb je sowieso al te pakken, maar kom op hé. Dit ziet er toch geweldig uit? De achterruimte die leidt naar de toiletten en de karaokebooths is gedecoreerd als een straat in Tokio en de keuken ziet eruit als een heus ramenrestaurant. Tijdens het zingen kun je heerlijke hapjes en drankjes uit diezelfde keuken bestellen, uiteraard ook in Aziatische sferen.

Duke of Tokyo

Je kan de karaokeruimtes dus huren voor al je feestjes en partijen, en geloof me, dan is succes gegarandeerd. Maar ook om op vrijdagmiddag een borrel te doen na werk lijkt mij dit een prima plek. Check hem dus, op de Reguliersdwarsstraat 37. En onthoud, what happens at karaoke stay at karaoke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *