Beauty & Fashion New In

New in: Chloé Tess Small

Soms (lees: best vaak) loont het om vocaal te zijn over je wensen. Jury, I present to you Exhibit A: mijn nieuwste aanwinst, deze Chloé Tess Small!

Deze stond al langetijd hoog op mijn verlanglijst. In Tokyo heb ik zelfs een paar keer op het punt gestaan om hem voor de volle mep te kopen – ik heb heb hem maar liefst twee keer over mijn schouder gehesen gekregen door uiterst vriendelijke en geduldige Japanse Chloé verkoopmedewerkers. Maar, ik kon mezelf er niet toe brengen om zó veel geld neer te leggen voor een tas, zeker niet met de aanstaande verhuizing die er nog aan zit te komen. Nadat ik hem met tegenzin teruggaf, heb ik hem daarna een aantal keer op mijn Instagram stories gezet, met luid en zuchtend commentaar over hoe mooi ik deze tas wel niet vond en hoe graag ik hem wel niet zou willen hebben.

Toen, op een doodnormale doordeweekse dag, het gebeurde. Een vriend die ik via Instagram heb leren kennen stuurde mij een berichtje: ‘Hey! Jij was toch op zoek naar de Chloé Tess Small? Een collega van mij wil hem graag verkopen. Ben je nog geïnteresseerd?’ Mijn hart ging sneller kloppen. Mijn handen begonnen te zweten. Ja, ja natuurlijk wilde ik hem nog hebben! Zo bracht hij mij in contact met deze collega. Toegegeven, het verkoopproces ging niet van een leien dakje: een aantal zaken lieten bij mij alarmbellen rinkelen. Het sprak uiteraard voor de collega dat deze transactie via-via tot stand was gekomen, maar toen zij geen PayPal als betaalmethode wilde hanteren (door de onbetrouwbaarheid voor de verkoper) én een enorme periode van stilte nadat ik het geld had overgemaakt, werd ik toch wel een beetje zenuwachtig. Oké, heel erg zenuwachtig, want ondanks dat het een tweedehands koop betrof, was het nog steeds een enorme mep geld. De periodes tussen het geld overmaken en versturen van de tas duurde voor mijn gevoel om die redenen héél lang, maar bijna een zenuwslopende maand verder had ik hem dan eindelijk in de bus.

Oh, hij is zó mooi! Hij was werkelijk waar in perfecte staat. Ik kon geen enkel gebruiksspoor ontdekken. Ik miste nog een goede every day tas en sinds ik hem heb geniet ik er zó van! Dit is mijn tweede designertas, naast de rugzak van Acne die ik op reis in Japan zó veel gedragen heb. Dus, wat hebben we hiervan geleerd: spreek je wensen uit en laat andere mensen weten wat jij wilt of nodig hebt, zowel als het gaan om spullen als niet materialistische behoeften. Hoe moeten andere mensen ooit door hebben wat jouw wensen zijn en hier rekening mee houden? Go on girl, shout it out!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *